Βιβλιοθήκη Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου 

   Από Εκδόσεις Ρόδων

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ


Περιγραφή

Καθαρή, εξειδικευμένη επιστημονική γνώση...
...για λογοθεραπευτές, αυτούς που βρίσκονται ακόμη στην εκπαίδευση, καθώς και γι αυτούς που ήδη ασκούν τη Λογοθεραπεία επαγγελματικά.

Για όλους όσους εργάζονται με ασθενείς που πάσχουν από νευρολογικές παθήσεις και ως θεραπευτές έχουν να αντιμετωπίσουν διαταραχές λόγου - ομιλίας και κατάποσης.

Σε αυτό το βιβλίο θα βρείτε πληροφορίες και γνώσεις γενικής παθολογίας και νευροανατομίας, καθώς και γενικές γνώσεις που αφορούν τις σχέσεις που υφίστανται μεταξύ πρωτοπαθών ασθενειών και διαταραχών της ομιλίας, του λόγου, της φωνής ή της κατάποσης.

- Ποια είναι η εκάστοτε αιτιολογία, τα συμπτώματα, η ιατρική διάγνωση, η ανάλογη θεραπεία και τελικά η πρόγνωση των νευρολογικών παθήσεων;
- Ποιες επιπλοκές και τι παρενέργειες μπορεί να προκύψουν κατά τη θεραπεία;

Όλες αυτές οι πληροφορίες και γνώσεις προσφέρονται για πρώτη φορά σε μια ειδική σύνθεση και παρουσίαση, προσαρμοσμένη στις ιδιαιτέρες ανάγκες που θέτει η εκπαίδευση των λογοθεραπευτών.

Για την καλύτερη κατανόηση και εμπέδωση της ύλης.
- Ξεκάθαρος σχεδιασμός και σαφής διάταξη της ύλης, με 60 έγχρωμες εικόνες.
- Ορισμοί επιστημονικών όρων, καθορισμός μαθησιακών στόχων, αναφορές σε κλινικές σχέσεις μεταξύ των παθήσεων και περιλήψεις μετά από κάθε κεφάλαιο.

Νέες Προσκτήσεις

Toogle Left